RAMPF TOOLING SOLUTIONS GÅR IN PÅ NORDISK MARKNAD

RAMPF Tooling Solutions, världens största tillverkare av högpresterande kartongmaterial, har inlett ett försäljningspartnerskap med MODELCO, ett svenskbaserat familjeföretag med över 50 års expertis inom banbrytande modell- och formtillverkning.

MODELCO är en pålitlig leverantör av förstklassiga modell- och formtillverkningsmaterial till bil-, lastbils- och sjöfartsindustrin på de nordiska marknaderna. Kunderna sträcker sig från små och medelstora företag till globala aktörer. Företaget har sitt säte i Nacka, Stockholm, och driver ett lager i Göteborg. Grundaren Per och hans son driver familjeföretaget som etablerades 2010. De har dock varit verksamma i branschen sedan 1970.

Per Strahle, VD för MODELCO – ”Vi har försett våra kunder med toppmoderna modellmaterial i många år. De bruna RAKU® TOOL-modelleringsbrädorna är kända på de nordiska marknaderna för sin enastående kvalitet och utmärkta mekaniska egenskaper. Vi ser fram emot att arbeta tillsammans med RAMPF Tooling Solutions och utveckla vår verksamhet tillsammans.”

Jochen Reiff, VD för RAMPF Tooling Solutions – ”Per och Carl-Johan och teamet på MODELCO är sanna verktygsexperter. Tillsammans kommer vi att utnyttja den stora potentialen på de nordiska marknaderna för våra högpresterande material. RAMPF och MODELCO är båda familjeägda företag som sätter de högsta kraven på kvalitet och kundnöjdhet. Vi är säkra på att detta partnerskap kommer att bli en stor framgång.”

Länk till PDF

share on social media

Featured articles

Denna webbplats använder cookies. Om du fortsätter att surfa på webbplatsen godkänner du användningen av cookies.