DE LEDANDE VARUMÄRKENA I BRANSCHEN

Våra PARTNERS

Vi har ett nära samarbete med Rampf; uppfinnaren och världens största samt ledande tillverkare av Polyurethane samt Epoxy blockmaterial. Vi erbjuder ett omfattande utbud av produkter och tjänster. Vi är även flexibla och kan erbjuda skräddarsydda lösningar för att möta våra kunders krav.

RAMPF Advanced Polymers – utvecklar och producerar block material och flytande material för banbrytande modellering och formkonstruktion. Deras omfattande produktportfölj inkluderar pastor, gjutgods i stora volymer och fullstorlekar för Close Contour-modeller och prototypsystem. De uppfann polyuretanskivorna som är känt som varumärket RAKU ® TOOL som erbjuder flera fördelar såsom en extremt hög nötningsbeständighet med mycket mer än 100 000 lister för maximal livslängd på mönster, över genomsnittet dimensionell stabilitet för pålitliga produktionsprocesser, mycket god kemisk beständighet mot släppmedel och kärnsandbindemedel (ingen svällning), minimal sandvidhäftning, enkel bearbetning, oslagbar kostnadseffektivitet: snabba frästider, enkla och snabba modifieringar, betydligt billigare och lättare än metallverktyg. Majoriteten av skivorna innehåller mellan 10 och 30 procent återvunnen polyol. Återvinningspolyolen erhålls från kemisk återvinning av polyuretan- och PET-rester samt internt RAKU ® TOOL-produktionsavfall.

 

RAMPF Tooling Solutions erbjuder ett brett utbud av lösningar för olika produktionsmetoder för kärnlådor, inklusive olika produktionsmetoder som säkerställer en jämn hög kvalitet. Deras kärnboxlösningar inkluderar tjänster och produkter som pastor, gjutgods för stora volymer och fullstorlekar för Close Contour-modeller och prototypsystem. De erbjuder även blockmaterial för modern modell- och formtillverkning.

Delignit är en ledande tillverkare av ekologiska material och systemlösningar från förnybara naturresurser. De är en etablerad utvecklings-, projekt- och serieproduktionspartner till ledande fordonskoncerner, som levererar lastutrymmesskydd och säkerhetssystem för lätta kommersiella fordon. Delignits lösningar är kända för sina enastående tekniska egenskaper och är de föredragna produkterna för bagagerumsgolv, specialgolv i produktions- och logistikanläggningar och golvsystem för att förbättra byggnaders säkerhetsstandard.

De flesta Delignit-material är tillverkade av europeiskt lövträ, vilket gör dem koldioxidneutrala och mycket mer hållbara än material från icke-förnybara källor. Genom att välja Delignit-material kan tillverkare minimera koldioxidavtrycket för sina produkter och säkerställa att de uppfyller de strängaste ekologiska standarderna. Delignit kontrollerar och övervakar hela tillverkningskedjan från bokstammen till de färdiga Delignit®-materialen. De hittar alltid bästa möjliga materialspecifikation i samarbete med sina kunder.

Euro-Composites är ett företag som tillverkar kärnmaterial av honeycomb för en mängd olika applikationer och marknader. De erbjuder bikakekärnmaterial gjorda av en stor variation av råvaror och i ett stort program av cellstorlekar och densiteter. Användningen av bikakematerial i bilindustrin ökar i popularitet på grund av dess höga styrka-till-vikt-förhållande. Bikakestrukturer används inom en mängd olika fordonskomponenter, såsom bagagerumsgolv, halvkombi, solskydd och tak. Honeycomb-design är särskilt populär eftersom den tillåter biltillverkare att enkelt minska vikten inom kritiska applikationer i motsats till fordonets chassiapplikationer.

Kom i kontakt

Vill du veta mer? Kontakta oss idag.

Denna webbplats använder cookies. Om du fortsätter att surfa på webbplatsen godkänner du användningen av cookies.