Integritetspolicy

Din integritet är viktig för oss. Det är MODELCO AB:s policy att respektera din integritet gällande all information vi kan komma att samla in från dig på vår hemsida, www.modelco.se.

Vi samlar in information för att ta kontakt, upprätta och/eller upprätthålla en affärsrelation. Vi samlar in det på rättvisa och lagliga sätt, med din kunskap och ditt samtycke. Vi låter dig också veta varför vi samlar in den och hur den kommer att användas.

De data som lagras är de fält som varje inlämningsformulär innehåller. Vi sparar uppgifterna så länge det är nödvändigt med hänsyn till ändamålen med behandlingen. Vi baserar insamlingen av personuppgifter på samtycke.

Du har rätt att begära information om vilka personuppgifter vi har lagrat om dig. För att göra detta, kontakta den personuppgiftsansvarige. Du har även rätt att begära rättelse eller radering av dina personuppgifter när som helst.

Din fortsatta användning av vår webbplats kommer att anses acceptera vår praxis för integritet och personlig information. Om du har några frågor om hur vi hanterar användardata och personlig information, vänligen kontakta oss.

Kontaktuppgifter till personuppgiftsansvarig
Namn: Carl-Johan
Telefon: +46 70 620 91 41
E-post: carl-johan@modelco.se

Denna webbplats använder cookies. Om du fortsätter att surfa på webbplatsen godkänner du användningen av cookies.